Doneer

Socialrun heeft een mediateam opgezet. Dit team bestaat uit mensen met en zonder psychische kwetsbaarheden die hun talenten in willen zetten en zich willen ontwikkelen op het gebied van animaties, video's, foto's en websites.
Onze klanten zijn particulieren, stichtingen, bedrijven, ondernemers en (zorg)organisaties. We creëren een warme en gestructureerde omgeving waarin we de opdrachten succesvol kunnen uitvoeren.
We willen met behulp van de crowdfunding de benodigde apparatuur en software aanschaffen, zodat we optimale kwaliteit kunnen bieden. Klanten die hun opdracht bij het Socialrun Media Team neerleggen krijgen niet alleen kwaliteit, maar dragen tegelijkertijd bij aan een inclusieve samenleving.

Wil jij doneren?

Daar worden wij erg blij van! De stichting heeft de ANBI-status. Donaties zijn derhalve aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Via onze socials houden we alle funders op de hoogte van onze voortgang. 

Bij een donatie vanaf 500 euro bieden we je een animatie aan van 20 seconden. 
Bij een donatie van 1000 euro word je daarnaast ook een Vriend van het Socialrun Media Team.
 

Dit houdt in dat we je noemen op onze website en je uitnodigen voor onze jaarlijkse netwerkborrel waarin we de projecten waar we het meest trots op zijn presenteren aan onze klanten en partners.

CONTACT

Stichting Socialrun
Europalaan 20 – 3.0.12
3526 KS Utrecht
KvK: 69689601
Mail: info@socialrun.nl
Telefoon:
Frank 06-43006045
Nienke 06-48277911
WORD DONATEUR!